به گزارش مشرق به نقل از فارس، پخش سریال الفاروق عمر در حالی قسمتهای آخر خود را طی میکند که هنوز واکنشهای مختلفی درباره آن در رسانههای منطقه وجود دارد.
این واکنشها که از هفتههای قبل از پخش سریال گسترش یافته و تا امروز ادامه دارد باعث شده تا حاتم علی با پایگاه سوری «دی پرس» گفتوگویی انجام دهد و به برخی سوالات پاسخ داد.
در اثر مخالفتها برخی صحنههای الفاروق عمر حذف شد
وی در این گفتوگو درباره برخی انتقادات گفته است که هیچ نقدی قبل از پایان سریال موضوعیت ندارد و پشت سر بسیاری از انتقادات تنها مساله به تصویر کشیدن صحابه وجود دارد.
حاتم علی با بیان اینکه ممکن است با برخی از انتقاداتی که الان میشود موافق و با برخی مخالف باشم، درباره مخالفتها و نتایج آن اذعان کرد و گفت: برخی صحنههای سریال به خاطر فشارها حذف شده است اما درباره این صحنهها که چه بوده سخن نمیگویم و در وقت مناسب درباره این صحنههای حذف شده سخن خواهم گفت.
وی همچنین مخالفت با سریال الفاروق عمر از سوی الازهر و ایران را مخالفت سنیهای تندرو و شیعیان تندرو خوانده و در عین حال اعتراف کرده است که: دولتی یا شبه دولتی بودن شبکه تلویزیونی قطر و شبکه «mbc» موجب شد تا بتوانیم در برابر فشارها ایستادگی کنیم و سریال به راحتی پخش شود و در اندونزی و ترکیه هم همینگونه بوده است.
فکر نمیکردم حضور ایرانیها در سریال عمر چنین واکنشهایی داشته باشد
حاتم علی در ادامه این گفتگو همچنین به مشکلات ساخت چنین سریالهایی اشاره کرده و گفته است: شکستن تابوی به تصویر کشیدن صحابه کار آسانی نبود و شروطی داشت و البته من، ولید سیف نویسنده و کمیته شرعی سریال هزینه این تابو شکنی را دادیم.
وی مدعی است: سریال الفاروق عمر علیرغم اینکه پس از دو سال پخش شد اما برخی افراطیگریهای مذهبی این روزها در جهان عرب را پاسخ میدهد.
کارگردان سریال الفاروق عمر همچنین درباره حضور دستاندرکاران ایرانی در حوزه گریم، لباس و اکسسوار در این سریال و واکنشها موجود در ایران، گفت: فکر میکردم حضور ایرانیها در این سریال موجب نزدیکی بیشتر ما در این موضوع میشود و فکر نمیکردم این چنین واکنشهایی داشته باشد.
نسخه سینمایی الفاروق عمر ساخته میشود
وی همچنین از تلاش برای تولید نسخه سینمایی این سریال خبر داد و گفت: این طرح به تهیهکنندگان ارائه شده تا ببینیم چه تصمیمی میگیرند.
کارگردان سریال الفاروق عمر با اشاره به مخالفتهای گسترده با سریال الفاروق عمر، گفت: دولتی یا شبه دولتی بودن شبکه تلویزونی قطر و شبکه «mbc» موجب شد تا بتوانیم در برابر فشارها ایستادگی کنیم و سریال به راحتی پخش شود.